Kaynak: Adobe/Yeni Afrika

Bu yılki dogecoin (DOGE) rallisinden ilham alan düzinelerce meme coin fırsatçısı bu köpek temalı altcoin kervanına katılmaya çalıştı. Ve şimdi, birkaç istisnaya rağmen , bu kopyaların değeri düşmeye devam ederken, bu altdogların çoğu sıkışmış kuyruklarla ayakta duruyor.

Dünyanın en ünlü meme madeni parası, tüm doge coinlerin ilki olan dogecoin (DOGE) sahneye çıktığından beri , hem normal kripto halkı hem de sosyal medya halkı arasında ateş yaktı, sayısız varyantı ortaya çıktı ve gerçekten de devam ediyor. de ortaya çıkmak için.

Bu noktada, her zaman var olan kripto köpekleri ve köpeklerle ilgili madeni paralar, köpeklerle ilgili olmaları, zımni şirinlikleri ve alıcıların bahse girdikleri kişinin gerçekten de kaçan köpek olacağına dair öznel umutlarıyla Cryptosphere’i ele geçirdi. aya git.

Cryptonews.com , Pazartesi sabahı saat 9:20 UTC’deki fiyatlarına, işlem hacimlerine ve son gün, hafta ve 30 gündeki değişikliklere odaklanarak bu tür birçok kripto paradan rastgele seçilen 25’ini inceledi.

Özellikle, bu paraların çoğu için 30 günlük veriler bile mevcut değil. (İki coin hariç tümüne ilişkin veriler Coingecko.com’dan alınmıştır. DOGET ve DOG Coinmarketcap.com’dan alınmıştır.)

Bu hızlı araştırmadaki ilk bulgu oldukça açık: isimler. Birçoğunun adında doge token (DOGET) gibi ‘doge’ kelimesi vardır veya cogecoin (COGE) gibi orijinale mümkün olduğunca benzer ses çıkarmak için bu terimde oynama.

Biz böyle mommydoge, daddydoge, uncledoge (UDOGE) gibi listede ilişkiler, her türlü zorunda Diğerleri, bir aile ağacı içine kapalı dallı bebek doge sikke (BABYDOGE) başka sikkedir ( Tesla şefi Elon Musk var onun Heyecan ellerini on), baby doge inu (BABYDOGEINU) ve hatta minidoge ve minibabydoge.

Yemek gelince, bu ailede KEMİK ve kemik shibaswap (KEMİK) vardır.

Listemizdeki tüm madeni paralarda listede ‘doge’ veya ‘dog’ kelimesi bulunmaz – bazıları daha fazla tür odaklıdır, örneğin shiba inu (SHIB) gibi – uzaya bir patlama yapan floki inu (FLOKI) , floki shiba (FSHIB), spacecorgi (SCORGI), kishu inu (KISHU) ve ünlü keanu inu (KEANU) adlı bir astronot.

Biz de blockchain- ve merkezi olmayan finansman (varken listede başka ünlü, snoop doge (SNOGE) ‘dir Defi RENDOGE dahil) ile ilgili köpek girenler, (bir tek-for-birinde temsil Ethereum (ETH) ), DOGEFI, dogeswap ( DOGES) ve polkadog (PDOG).

Son fakat en az değil, yeni çağ metal grubu sesine sahip DOGIRA ve underdog (DOG) .

Fiyat ve ticaret hacmi değişikliklerine bakalım. Unutmayın, bu, sıfırlarla oynamayan bir jeton kategorisidir – genellikle fiyatının başında 6 ila 11 arasında bulunur.

25 kişiden sadece üçü, 19 Nisan veya ilk mevcut veriler ile 19 Temmuz arasındaki pozitif fiyat ve işlem hacmi değişikliğine bağlı olarak yeşil olarak işaretlendi. Kazanan, 7 Temmuz’dan bu yana %617 değer kazanan DADDYDOGE oldu. O gün 1,37 milyon dolar, bugün ise 1,76 milyon dolar.

Sıradaki Shiba Inu, üç ayda %251 artarak 0.00000649 USD’den işlem görürken, aynı zamanda işlem hacmi 175 milyon USD’den 259 milyon USD’ye yükseldi.

Dogeswap son üç ayda %43 arttı. 19 Nisan’da 7.793 USD olarak kaydedilen işlem hacmi, bugün 8.410 USD’dir. DogeSwap ayrıca, kullanıcıların DOGES’i PUPPY için çiftliğe yatırmasına izin veren yeni bir merkezi olmayan değişimdir (DEX).

Listedeki beş jeton daha, mevcut zaman dilimlerinde bu iki ölçümden yalnızca birinin arttığını gördü:

  • Kendisini Dogecoin’in “yeşil” ve verimli bir versiyonu olarak tanımlayan doge token, 19 Nisan’dan bu yana yaklaşık %3.860 arttı, ancak verilerin 7 Mayıs’tan itibaren mevcut olduğu işlem hacmi 5.07 milyon USD’den 54.349 USD’ye düştü. ;
  • BABYDOGE’un fiyatı 9 Haziran’dan bu yana %1.573 değer kazandı ve hacmi 12.58 milyon USD’den 3.98 milyon USD’ye düştü;
  • KISHU’nun fiyatı üç ayda %99 artarken, hacmi 19 Nisan’daki 39.4 milyon USD’ye kıyasla 3.4 milyon USD;
  • doge amca 7 Temmuz’dan bu yana %21 artarken, işlem hacmi o gün 4.5 milyon USD’den bugün 2.98 milyon USD’ye yükseldi;
  • bone shibaswap 7 Temmuz’a göre %77 düştü, ancak işlem hacmi 350.802 USD’den 28 milyon USD’ye çıktı.

Bununla birlikte, bu aynı zamanda incelediğimiz 25 madeni paradan yedisinin son 3 ayda veya mevcut ilk verilerden bu yana değer kazandığı, on sekizinin ise %23 (MINIDOGE) – %96 (MINIBABYDOGE) arasında düştüğü anlamına geliyor.

Bu arada, geçtiğimiz gün, neredeyse %1 (SNOGE) ile %76 (DOGES) arasında değişen sekiz jeton yükseldi.

Şimdi son yedi güne bakıldığında, daddydoge’un %383’lük payının öncülüğünde yalnızca üç madeni para değer kazandı. Onu %54 ile DOGES, %19 ile UDOGE takip ediyor. Son ikisi, listedeki üç zaman diliminde de değer kazanan tek madeni paradır.

Bu arada, dogecoin her üç zaman diliminde de düştü: bir günde %6, bir haftada %16 ve üç ayda %43. Bugünkü işlem hacmi, 19 Nisan’da kaydedilen 23.75 milyar USD’ye kıyasla 1.53 milyar USD’dir.

Son zamanlarda, kurucu ortağı Jackson Palmer , kripto endüstrisi hakkında bir Twitter tiradına girişti ve sektörü “doğal olarak sağcı, hiper-kapitalist bir teknoloji” olarak markalaştırdı.

Bu arada, Dogecoin çekirdeği için yeni bir ücret yapısı ve politikası ile ilgili bir teklif , Elon Musk’ın desteğini alarak Haziran sonunda GitHub’da yayınlandı . Bundan bahsetmişken, Musk en son Twitter profil resmini, dogecoini temsil eden Shiba Inu köpeğinin yansımasıyla havacılar giyerek değiştirdi.

Ayrıca, erkekler için iyi bilinen bir deodorant markası olan Ax , bir tweet’te Dogecoin’den ilham alan Dogecan adlı bir koku çıkarabileceğini ima ederek , DOGE’nin popülaritesinden yararlanıyor gibi görünüyor .

Kedi temalı catecoin (CATE) olduğunu keşfedene kadar bekleyelim. O zamana kadar hala hayattaysa, fiyatı Mayıs’tan bu yana %98 düştüğü için.