Kaynak: Adobe/William

ABD para transferi devi Moneygram ve Stellar Development Foundation’ın dahil olduğu potansiyel satın alma haberlerinin ortasında , stellar (XLM) yükseldi.

08:52 UTC’de, piyasa değerine göre 17. sırada yer alan XLM, 0,253 USD’den işlem görüyor ve günde %17, haftada %5 ve yılda %163 arttı. Fiyat, Ocak 2018’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesine kıyasla hala yaklaşık %70 aşağıda. Geçtiğimiz Mayıs ayında 0,727 USD’ye ulaştı.

Moneygram Stellar Geliştirme Vakfı tarafından açıklanan ilk devralma ilgi aldı – destekleri sınır ötesi ödemeleri kolaylaştıran Stellar ağ, bir kar amacı gütmeyen – ve özel sermaye şirketi Advent International , Bloomberg bildirdi , ‘madde aşina insanlar’ öne sürdü.

Bu kişilerin, Stellar’ın MoneyGram’ın potansiyel bir satın alınması için Advent ile birlikte çalıştığını, ancak “nihai bir kararın verilmediğini ve Stellar ile Advent’in bir anlaşma yapmamayı tercih edebileceklerini” söylediği bildirildi.

Bu arada, MoneyGram çıktım USD 11.49 fiyatına, 21 Temmuz neredeyse% 12. Şirketin piyasa değeri 902 milyon dolar iken, hisse geçen yıl %265 arttı.

Raporda ayrıca MoneyGram’ın birkaç yıldır “devralma hedefi” olduğu belirtildi. Para transferi sağlayıcısı Western Union , geçen yıl satın almayı düşündü ve bundan önce, 2017’de Çinli finansal hizmetler holdingi Ant Group satın almayı kabul etti, ancak daha sonra düzenleyici baskı nedeniyle fikrini değiştirdi.

Gibi rapor , MoneyGram ile takım Bitcoin (BTC) kiosk iş Coinme alım ve bu cryptocurrency satan kolaylaştırmak için bu yıl Mayıs ayında.

Sonra anlaşma geldi XRP -affiliated Ripple açıklandı MoneyGram uluslararası yerleşim fırsatlar XRP kullanılarak zemin sağlayan firma ile olan ortaklığı sonunu. Bu, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden yasal sıkıntılarının bir sonucuydu . ____ Daha fazla bilgi edinin: – Brezilyalı Bankacılık Patronu, Venezuelalıların Bitcoin ve Alt Paraları ‘Araç’ Olarak Kullandığını Söylüyor – MoneyGram, Ripple, XRP Ortaklığı Üzerine Dava Açtı